» تمامي کالاها و خدمات اين فروشگاه ، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است .
گزارش کارآموزی شیمی کاربردی، آزمایشات شیمیایی لبنیات حسین کوهستانیان 1395/07/02 دسته بندی : کار آموزی 0

دانلود گزارش کارآموزی شیمی کاربردی، آزمایشات شیمیایی لبنیات

( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )

رشته شیمی کاربردی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 45

 

دانلود گزارش کارآموزی شیمی کاربردی، آزمایشات شیمیایی لبنیات

( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )

رشته شیمی کاربردی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 45

 

 

 

 

 

معرفی شرکت آساک سنجش شرق

شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به  نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :

1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .

2-  آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .

3-  ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .

4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .

5-  همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .

6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO  17025 , ISO 14000 , ISO 9000   در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .

7- استقرار سیستم  HACCP  در واحدهای صنایع غذائی .

8-  بر گزاری دوره های آموزشی .

این شرکت در تاریخ 8/9/1386  موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .

 

فهرست مطالب:

شير

تركيبات شير

عوامل موثر در تركيبات شير

نژاد

فصل

سن

نسبت ويت

حالت قليايي و اسيدي

شير معمولي و غير مرضي

استاندارد شير

شير حرارت نديده

شير پاستوريزه

شير استرليزه

شير استرليزه UHT

روش آزمون

تعيين مقدار چربي شير

تعيين اسيديته شير

تعيين درصد ماده خشك

تعيين دانسيته شير

جستجوي تقلبات در شير

پنیر

تعيين مقدار چربي پنير

تعيين اسيديته پنير

تعيين مقدار Ph پنير

تعيين درصد ماده خشك

تعيين نمك پنير

تعيين پروتئين پنير

خامه

استاندارد خامه پاستوريزه در ايران

تعيين مقدار اسيديته خامه

تعيين مقدار چربي خامه

كره

استاندارد كره پاستوريزه

ويژگي هاي عمومي

ويژگي هاي شيميايي

تعيين اسيديته كره

تعيين رطوبت کره

تعيين مواد باقیمانده شیر

تعیین درصد نمک کره

تععین چربی کره

دوغ

تعيين مقدار چربي دوغ

تعيين مقدار اسيديته دوغ

تعيين ماده خشك دوغ

تعین میزان نکم دوغ

ماست

تعیین اسیدتیه

تعیین PH ماست

تعیین درصد چربی

تعیین ماده خشک

 

شير:

تركيبات شير:

شير غذايي بسيار كامل و با ارزشي است و مخصوص چون غذاي منحصر به فرد نوزاد در ماه هاي اول تولد تامين مي نمايد داراي اهميت زيادي است. تركيب عمده شير از سه قسمت مختلف تشكيل شده است آب، چربي و مواد جامد غير چرب كه شامل پروتئين هاي شير (كازئين، آلبومين، گلوبولين) لاكتوز، اسيدلاكتيك، اسيدسيتريك و مواد معدني مي باشد. جدول زير تركيب شيرهاي مختلف را به طور متوسط نشان مي دهد.


خرید و دانلود | 2,200 تومان
گزارش تخلف به پلیس سایت
تاریخ انتشار تعداد بازدید تعداد خرید حجم فایل فرمت فایل تعداد نظرات
1395/07/02 (20:16) 2081 0 1.49MB zip 0
مطالب مرتبط